vertrek, reis en aankomst op bestemming

Hallo!

Hier mijn eerste verhaal vanuit Engeland. Ik zit nu net even lekker op mijn kamer met een Engels kopje thee (een beetje melk erbij dus). In de kamer naast me hoor ik de schattige Engelse kinder stemmetjes.

Het afscheid afgelopen maandag was een beetje moeilijk maar ging vrij goed, thuis al goed afscheid genomen van mijn moeder en lieverd en op het vliegveld stonden mijn vader en hele fam en een vriendin, erg leuk! Het moment van gedag zeggen was even lastig maar eenmaal achter de douane vergat ik de tijd volledig, Ik was lekker in een tijdschrift aan het lezen en muziek aan het luisteren. Boarding time was 18.30 en om 18.15 bedacht ik dat ik nog even moest eten(A) even snel een salade naar binnen geschoven.

Toen naar de gate en alvast gedag gezegd tegen nederland. In het vliegtuig ging alles zoals normaal, evaquatie show ontbrak ook dit keer weer niet, gelukkig zat ik dicht bij de nooduitgang, fieuw! Ik ging rustig zitten en maakte mijn flesje spa open,die explodeerde volledig waardoor ik aan de praat raakte met mijn nederlandse buurvrouw. Ook een ander nederlands meisje vlak bij praatte mee. Erg leuk! Aan het eind gaven ze hun nummers om een iets af te spreken.

Koffers pakken ging goed, toen wachten op Darren. Daar was hij! Ik nam afscheid van de meisjes en liep mee, natuurlijk wilde ik aan de verkeerde kant van de auto in stappen! stom. onderweg een leuk gesprek met de man.

Thuis aangekomen stond Lucy met wijd open armen in de deur opening om me een knuffel te geven, zo lief! Een hartelijk ontvangst. De kinderen zijn erg lief en waren erg blij met hun kadoos. Ik voel me binnen dit gezin erg op mijn gemak, en ik denk dat ik hier zeker een leuke tijd ga krijgen! De volgende keer vertel ik jullie over de eerste keer oppassen wat ik vrijdag ga doen!

Liefs, xxx

Joan

Hey moppie,

Heerlijk voor je dat je zo warm en lief bent ontvangen.Fijn dat je je nu al zo op je gemak voelt.Ik denk dat je echt een heerlijke tijd gaat krijgen en er straks gewoon een nieuwe familie bij hebt gekregen.

Nou mop. ik blijf je natuurlijk volgen en we komen snel naar je toe.
Dikke kus, Joan

shirley

Hey lieverd,

ooo wat leuk dat je een blog bijhoudt, ben helemaal blij na het lezen dat het lieve mensen zijn! Hoop snel even te skypen, want dat was gisteren mislukt :(.
Dikke kus

regina en leo

Hey Kyara, Wat heerlijk te lezen dat je het tot nu toe lekker naar je zin hebt. Een hoop indrukken natuurlijk, maar als die goed zijn, komt de rest ook wel he. Kan je je met de taal een beetje redden. Ook op dat gebied zal je een hoop bijleren he. Ik heb je adres van Arnout doorgekregen. (wist het wel hoor, maar dit was gemakkelijker). We houden je verhalen bij, want we blijven reuze nieuwschierig hoe het je vergaat. Nou lieve groetjes van ons en geniet lekker he.
Dikke knuffel. xx