Shakespeare!

Beste lezers!

Een tijdje niets van me gehoord, maar de nieuwe leuke reacties gaven me weer genoeg montivatie om weer eens iets te schrijven!

De afgelopen weken is er eigenlijk niet zo heel veel veranderd, ik vind het hier nogsteeds erg leuk. Vorig weekeind was een erg lang en saai weekeind, dat zijn wel slopende dagen opzich, dan zou ik echt wel zo graag naar huis willen! Uiteindelijk toch zaterdagavond nog wel even naar de pub geweest, dat maakte het regenachtige weekeind wel weer een beetje goed!

Donderdag ben ik met fleur naar het centrum geweest en zijn we eens even flink luxe uiteten geweest voor maar liefst 7,50! Voor de rest deze week een aantal films gekeken met de andere au pair hier uit de buurt.

Gisteren, ben ik samen met Zuzka (andere au pair) naar de geboorteplaats van shakespeare geweest. Een nogal erg culturele aangelegeheid voor mijn doen. Maargoed daarvoor ben je in het buitenland!

Ik moest daarvoor om 7 uur opstaan en 3 uur in de bus zitten heen en terug maar ik moet zeggen... het was erg leuk! de moeite waard! Ik heb daar het huis gezien waar hij in woonde, de kerk waarin hij is gedoopt, getrouwd en begraven, zijn graf, het huis van zijn dochter en de cottage van zijn vrouw. Al met al ook wel een flinke wandeling dus. Echt een prachtig dorp, de zon scheen de hele dag en dat gaf een practig beeld. Mooie natuur, prachtige huisjes en alle mensen waren vredig en aardig. 'S avonds lekker optijd naar bed gegaan.

Vandaag heb ik een flink stuk gewandeld en weer de nodige natuur en eekhoorns gezien! daarna zijn we lekker met de familie sunday dinner gaan eten, smaakte weer erg goed!

Morgen heb ik de jongens, ik ga dan met ze knutselen voor valentijndag. Ik dacht eraan ze alle drie een hart van papier te geven en die te bekliederen, een leuk kadootje voor pa en ma!

Dinsdag ga ik weer naar Engelse les, dat gaat ook allemaal goed. Ik moet zeggen, de grammatica blijft een stuk beter hangen dan wanneer je het in Nederland leert. Helaas moet ikuiteindelijk ook hiervoor weer examen doen, maar dan heb ik ook wel een cambrige diploma! Dat klinkt toch wel even leuk haha.

Groetjes!

Kyara

Michelle

Heey Kyara

ik ben ook als au pair naar Engeland ik zit in het zuiden van London in Cheam.

waar zit je in Engeland?

Groetjes Michelle

[email protected]

Oma Renée

Hal Kyara,
Fijn weer een berichtje van je te lezen. Ik dacht al dat je je niet meer zo lekker voelde. Hoe heet die geboorteplaats van Shakespeare ook al weer?
En, hoe vaak moet je eigenlijk op de kinderen passen. Het lijkt net of je heel veel tijd voor jezelf hebt!

Danny

Hoi Kyara,

Hoe is het ermee? Je hebt alweer veeeeeel te lang niks van ons gehoord!! Hoe was je weekend in Holland? Viel zeker tegen om weer terug naar Nottingham te gaan daarna en afscheid te moeten nemen van Arnout en je moeder? Hier gaat alles goed, vergeet steeds Marleen te bellen om te vragen of ze een keer op wil passen. Ga het nu meteen doen!

Dan en de rest

Ilona

Hoi Kyara,

Je zult wel denken ''wie ben jij''? Dat zal ik even vertellen. Ik ben Ilona Kosters, 22 jaar en ik heb altijd al een enorm grootte belangstelling voor Engeland gehad, en ik werk vaak als oppas. Ik ben informatie aan het inwinnen over het au-pair verhaal. Ik zou je graag persoonlijk wat dingen willen vragen.
Heb je een prive email adres? Of hyves?

Hopelijk tot mailens,

Groetjes Ilona

Danny

Hi Kyara,

Ik hoop dat je dit leest. Ik zit nu door mijn reserve in Sao Paolo en je moeder heeft mij laatst gevraagd havaianas voor haar mee te nemen. Ik weet niet meer welke maat ze heeft. Zou je me een sms kunnen sturen. Ik heb je een sms gestuurd, maar volgens mij gebruik je deze momenteel niet. Moet ik voor jou ook nog wat meenemen? Ik zit niet meer op de computer, dus sms is het beste.

x Dan